whatdecoratesmyday

How can such beautiful sentencies not be perfect?

Keep calm and turn 30!

Kategori: Och allt annat

Här är några pics från helgens firande. Det var trevligt. Timmarna flög fram. Och, ja! Det gick ha middag för 18 pers i vår lilla lya. Finns det hjärterum, så, ja, ni vet. 
 ---
I tisdags, på självaste dopparedan, vaknade jag upp till tårta med ljus, champagne, kaffe och paket på sängen. I köket väntade 30 rosa rosor och en underbar frukost. Behöver jag säga att jag har världens bästa sambo?
 ---
I helgen blir det mer kalas, men då hemma i Jkpg. Vill ju även fira med min kära familj, och mina gravida vänner ;). Ska man ändå fira så kan man väl passa på att fira ordentligt. Eller vad säger ni?
 
 
 
 

Hej då, mina 20-tals-år!

Kategori: Och allt annat

Inte många timmar kvar nu. Mina allra sista på mina 20-tals-år. 30-ish-åren- here I go!
---
Hade en fantastisk 30-årsfest i lördags med mina närmast sörjande. Igår och idag har jag som sig bör pratat med små bokstäver. Det blir inte mer tydligt att man inte är 20 längre.
---
Då tackar jag för mig, tjugoårsåldern. Trettio- var snäll mot mig nu! Åldersnojar much? Yes! 

 
 
 
 
 
 
Bild via.
 
 
 

Höga fem! Det är torsdag!

Kategori: Och allt annat

Det är torsdag gott folk, och torsdag betyder:
- Som sagt, är man född i februari 1983, så betyder februari 2013 bara en sak: det är två dagar kvar till min 25+5 årsfest, och alla (de flesta <3 ) av mina favoriter kommer till Sthlm!
- Gapa! Nytt poddavsnitt med F&F
- What's more to wish for? Ha en finfin dag <3
 

Lägg av- jag får inredningsångest!

Kategori: Inredning

Är jag ensam om att nästan drabbas av inredningsångest av dessa inredningsmagasins-kompatibla hem? De hem som är värst är de som ser väldigt casual och minute-made ut på ytan- men man förstår att det ligger fantastiskt mycket tankeverksamhet bakom. Annars blir det inte så där bra- ungefär som det här, via Alvhem.
 
 

Kök much? Yes!

Kategori: Inredning

Precis som gårdagens inlägg får dagens framhäva hemmets hjärta. Kolla in det här charmknutts-köket från ett landshövdingshus i Götet. Det finns inget jag gillar så skarpt som när man blandar originalinredning med toppmodernt. Mer sånt! Samtliga pics via Stadshem.
 
 
 

Idag älskar jag kök!

Kategori: Inredning

Mot veckans balettpass!

Kategori: Balett

 Sträcka, tänja, hoppa, böja- hej hopp!
 
 
 
 
 
Bild via.

Vad gör man inte för det perfekta hemmet

Kategori: Inredning

Hem som inspirerar mig allra mest just nu är de som andas vår. Mycket ljus, klara färger och grönska. Som den här pärlan på Söder. Via.
---
Dagen har deltid spenderats på ett av de värsta ställena att spendera en söndag. Okej, nu överdriver jag. Men att tillbringa några timmar på det stora, kända, svenska möbelvaruhuset en söndag tilltalar inte ens mig. En inredningsfanatiker av stora mått. Men vad gör man inte för det perfekta hemmet ;)?
 
 
 
 
 Och samtliga bilder hittar ni här.

Lökigt värre

Kategori: Copyright WDMD

 
 
Som ni ser så har jag en tendens att fota helt oväsentliga ting. Och med en rätt oväsentlig kamera. Jag får be om ursäkt till alla fototekniknördar därute om det retar upp er. En vacker dag ska satsa på ett bättre objektiv. Till att börja med. Och till dess är jag bara en glad amatör i fotovärlden.
 
 

Fab färgpalett

Kategori: Inredning

Färgerna i den här lägenheten andas v å r! Ljust, härligt, och helt enkelt- underbart! 
---
Ikväll står På spåret och Skavlan på schemat. Och resterande helgtid kommer främst ägnas åt stundande 30-års-ish-fest. Keep calm and turn 30.
 

 
 
 Via Skandiamäklarna.

Alla dagar är INTE alla hjärtans dag

Kategori: Och allt annat

Varenda år kommer samma kommentarer från olika håll. De där att "Åh varför ska man ha en speciell dag" och "Är inte alla dagara alla hjärtans dag?". Och svaret är: nej. Att bortförklara alla hjärtans dag med att alla dagar är alla hjärtans dag, är bara en ack så dålig ursäkt för att slippa anstränga sig det där lilla extra. Slvklart ska man vara en god partner, vän, sambo, fru, man, även resterande dagar på året. Det hör ju till rent vett. Men att säga att alla dagar är alla hjärtans dag, är som att säga att alla dagar ska vara julafton. 
 
Och vart vill jag komma med det här? Har ni inte myst till det lite extra redan, så gör det nu. Med din partner, sambo, dina barn, eller bästa vännen- vem det nu än må vara som du vill göra det där lilla extra för.
   
 
 
 
 
 

Vissna tulpaner- det behöver inte vara svårare än så

Kategori: Copyright WDMD

 
 
 
 

Det borde inte vara tillåtet

Kategori: Inredning

Att bo så här mysigt. Alla bilder på detta mys-pys hem hittar ni här, via fantastiska Stadshem.
 
 
 

To reclaim a city

Kategori: Copyright WDMD

Den här veckan passar jag på att återvinna några favoritbilder. Den här är tagen- ja ni ser var- för knappt ett år sedan. Fina, fina Paris. Fina, fina M. Tänk att en stad (och en man) kan vara så charmig.
 
 
Copyright WhatDecoratesMyDay

Happy Tuesday!

Kategori: Och allt annat

 

Jag är fortfarande rätt nöjd

Kategori: Copyright WDMD

Vissa dagar längtar jag mer än andra efter att blogga. Idag är en sådan. Men just idag finns inte tiden. Har dansat ikväll- underbart, bakat- underbart, och nu ska jag jobba några timmar- också det underbart. På sitt sätt. Älskar mitt jobb.
---
En liten bild på det.  Inte ofta man springer på ljus som detta. Bilden är tagen i en annan del av mitt liv. Men jag är fortfarande rätt nöjd med den.
 
 
Copyright WhatDecoratesMyDay.

Renoveringsmeditation

Kategori: Inredning

Vilken mysig helg vi har haft. Mycket fix hemma i lägenheten varvat med trevligt socialiserande.
---
Att pyssla hemma är som meditation för mig. Jag njuter i fulla drag av att se resultaten träda fram. Egentligen har vi bara tapetserat och målat lite saker. Men det är så mycket pyssel runt dessa till synes små projekt som gör att det känns som att man renoverat ett helt hem. Spackling, slipning, putsning, torkning, fogning. Kommer snart slänga upp lite bilder på resultatet här på bloggen.
---
Att genomföra dessa små projekt på de 40 kvadrat som vi huserar, är också det ett projekt i sig. Planera, stuva, flytta, packa, bära, städa. Om ni inte redan följer mig på Instagram, så gör det vetja. Där kan ni följa våra små renoveringsprojekt i realtid. 
---
Surfar sedvanligt in på Hemnet. Hittar detta hem. För en liten stund sedan var jag väldigt nöjd med vad vi åstadkommit i vårt hem i helgen. Sedan ser man hem som dessa och känner sig plötsligt nedtryckt i skorna igen. Men man ska väl alltid ha något att sträva efter, sikta på och drömma om? Om några år så.
 
 
Samtliga bilder på detta drömhem hittar ni här.
 

Den lilla hästen

Kategori: Home

Alvhem mäkleri kan man alltid hitta inspirerande hem. Den här lilla bilden var jag bara tvungen att lägga upp. Fastnade ögonblickligen för den lilla hästen. Älskar oväntade inslag i inredning. Fler bilder på detta fina hem.
 
 

Svämmar över av vackra hem

Kategori: Home

Nu i dagarna har Hemnet svämmat över av vackra hem. Här är ett till inspirationssamlingen. Älskar kombinationen nytt och gammalt, och framförallt boktravarna. Samtliga bilder hittar ni här.
 
 
 

Jag går igång på tapeter

Kategori: Inredning

Balettben- nu, tack!

Kategori: Balett

Som ni vet så dansar jag balett en gång i veckan. Undrar just hur många veckor det tar för mig att uppnå det här? Syftar främst på de välsvarvade benen.
 
 
 
 
 
 
 
Dags för ett Shape-pass på SATS nu. 
 

 

Bedårande detaljer i Göteborgs Vasastad

Kategori: Home

Sticklingar betyder vår

Kategori: Vår lägenhet

Hemma sjuk idag. Piggnade på här framåt eftermiddagen och blev rastlös. Gick loss på min gamla mårbackor som fått övervintra. De här små sticklingarna kommer bli stora, präktiga, ljusrosa mårbackor framåt våren. Längtar!
 
 
 
 
 
 

Ett kök på franska

Kategori: Hem på franska

Det gifter sig snyggt i The Hamptons

Kategori: Home

Sommarhus i The Hamptons.
 
Sköna hems reportage om huset nedan ger grav mersmak. Detaljerna i det här huset gifter sig så snyggt. Vitt, rosa, mintgrönt mot mörkt valnötsträ.
 
Perfektion.
 
 
 

Sunday, funday!

Kategori:

Vill önska er alla en finfin söndag! Nu ska vi ge oss ut på långpromenad i solen. Jag har vårkänslor. 
 
Lite söndagshumor på det.
 

Aprilnyheter från det stora svenska varuhuset

Kategori: Home

Så snyggt att jag tror att jag dör lite

Kategori: Home

Åh. Gud. Kolla in tapeten i köket i det här hemmet. Helt enkelt så snyggt att jag tror att jag dör lite. Från Cole & Son om det är någon som undrar.
 
Och i övrigt är det här hemmet precis så där snyggt som man kan tro med de tapeterna i köket.
 
 
 
 
 
Fler bilder hittar ni här och på hemnet.se.

Ett romantiskt rosa sätt som man aldrig kan få nog av

Kategori: lovely

Jag måste dela med mig av några alldeles för härliga bilder, från en alldeles för härlig blogg att grotta ner sig i inför alla underbara hjärtans dag.
 
Jag kan erkänna att jag tycker att arrangemangen nedan är lite too much. Men jag skulle säga too much på ett bra sätt. På ett romantiskt rosa sätt som man aldrig kan få nog av. 
 
 
 

Bilderna har jag lånat från kanske världens finaste inredningsblogg www.designsponge.com.

Tapetval på toalett

Kategori: Inredning

Via Alvhem hittade jag det här bedårande hemmet. Älskar färgerna, de små originaldetaljerna och framförallt tapetvalet på toaletten. Fantastiskt att man frångår ljust & fräscht- manin som fortfarande råder i vårt land.
 

 
 
 
Samtliga bilder på hemmet hittar ni här.