whatdecoratesmyday

How can such beautiful sentencies not be perfect?

Sovrums-perfektion

Kategori: Inredning

What's not to love? Perfekt antal växter? Färgvalen? Kakelugnen? Spegeln? Tavlorna? Nä, precis. Tänkte väl det. Det här är ren och skär sovrums-perfektion. Via Hemnet.
 

& andra berättelser

Kategori: lovely

Jag må vara sen på bollen, men H&M's nya satsning har tydligen öppnat i Stockholm. Och jag måste dit. Konceptet känns klockrent. Så mycket fint som skulle sitta mycket fint i Barcelona nästa helg. Här är några godbitar. Samtliga bilder via & other Stories.
 
 
 

Back to basic. Back to rosa.

Kategori: Inredning

Jag fastnar för det här hemmet. Men jag har först svårt att förstå varför. Sedan slår det mig. Jag ser ett mönster. Varje rum har en detalj i rosa. Ibland behövs det inte mer. Back to basic. Back to rosa. Via Hemnet.
 
 
 

Where the magic happens

Kategori: Mybody2.0

Idag kunde jag Ä N T L I G E N röra på mig igen. De senaste veckorna har varit rena rama katastrofen på träningsfronten. Jag har inte spänt en endaste liten muskel i onödan. Det enda som höjt pulsen har varit kaffe. Ungefär så. Men, nu kör vi igen!
 
Inledde dagen med att promenera till jobbet. En timmes intensiv Power walk. Och ikväll bar det äntligen av till baletten igen. Ingen aktivitet är så smärtsamt påminnande om att kroppen inte är i form. 
 
Men nu är det inget fjanteri med träningen för min del framöver. Jag ska ut ur comfort zone och in i den andra bubblan. Inget annat räknas.
 

Ingen förstår, hur dåligt jag mår...

Kategori: Mybody2.0

...av att inte kunna träna. Balett. Spinning. Löpning. Underbara, endorfinkickande aktiviteter som vanligtvis brukar pryda mina dagar har stavats soffhäng de två senaste veckorna. Tack Frida för tipset att behålla träningsglöden genom Pinterest. Här är några godbitar som får mig att längta.
 

 

 

 
 

 

 
 
Bilder via 1, 2 och 3.
 

Sekelskifte och funkis med en fransk aura

Kategori: Inredning

Om jag hade gjort min inredningsmagasins-läxa väl så hade jag vetat vem som bor här. Jag har sett den här godbiten till hem i ett av Sköna hems reportage någon gång. Och hade jag kommit ihåg det, ja, då hade jag vetat vem jag skulle tacka för inredningsinspiration utöver det vanliga. Den har allt; sekelskifte och funkis med en fransk aura över alltsammans. Kort och gott; allt man kan önska sig av ett väl inrett hem.
 
Samtliga bilder via Hemnet.
 
 
 
 

Det behöver inte vara svårare än så här

Kategori: Inredning

Jag faller för hemmet nedan av några väl valda anledningar:
 
Enkelheten - man måste inte vräka in gigantiska bokhyllor, det räcker med några hyllplan eller att trava högar av tidningar på golvet. Och barnrummet behöver inte se ut som att Hello Kitty har kr*kts i det. Det är så mycket charmigare när man låter det vara enkelt.
 
Växterna - Orkidéer i all ära. Men inget slår tantblommornas tantblommor: Svärmorstungor och pelargoner i gigantiska terracottakrukor.
 
Ljuset - Keep it simple. Låt grunden vara vit och låt fönstrena släppa in så mycket ljus som möjligt.
 
Och ur privat vinkel: jag finner det tillräckligt attraktivt för att orka blogga om trots att jag är sjuk. Har knappt orkat kika runt på Hemnet idag. Då, gott folk, då är jag inte pigg. Kort och gott - bra betyg!
 
 
 
 
 
 Samtliga bilder hittar ni här.
 

Jag håller andan!

Kategori: Inredning

Jag kan inte träna

Kategori: Mybody2.0

Jag är frusterad. Varför? Någon form av barn-bebis-beba-bacillusk flög på mig helgen. Konsekvens? Jag kan inte t r ä n a. Suck och stön. Behöver tips- hur håller man motivationen uppe även under icke-tränande dagar?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hem snygga som få

Kategori: Inredning

Ett riktigt håll-käften-hem!

Kategori: Inredning

Vilket hem! Ett sådant som får en att känna att 'Okej, ingen idé att försöka'. Det är så perfekt att jag blir gråtmild. Jag slukar rubbet. Glupskt. Tack, Hemnet och Eklund Stockholm NY för en pärla i kvadrat!