whatdecoratesmyday

How can such beautiful sentencies not be perfect?

Nu slår vi upp fredag på vid gavel!

Kategori: Weekend

 

Ett litet inredningsmirakel

Kategori: Hem att dö lite för

Happy Friday!

Kategori: Copyright WDMD

 
Copyright WhatDecoratesMyDay.

Hörde blommorna sjunga och träden spela och bäcken nynna en melodi

Kategori: Hem att dö lite för

Det här hemmet, och den här trädgården, (och vilken trädgård sen), påminner mig om trädgården i Astrid Lindgrens novell Allra käraste syster där Barbro och Ylva-Li försvinner ner under rosenbusken. Magnifikt och sagolikt i Stockholms skärgård. Är jag ensam om att drömma om en trädgård som denna? Samtliga bilder på huset via Hemnet.
 
Samtliga bilder via Hemnet.
 

Happy pom poms day

Kategori: Och allt annat

Idag fyller världens sötaste lille kille två år. Så vad passar väl bättre än att fira med pom poms på bloggen? Hoppas han gillar färgerna, lille älskade H.

Firar lite för egen del också. Igår fick jag min 800:e följare på Instagram. Ingen är gladare än jag. 


Helt rätt i tiden

Kategori: Inredning

Jag må vara Stockholmsbo sedan två år, men är man uppvuxen i Jönköping så känner man lite extra för drivna företagare som vågar, satsar och syns i mina hemmatrakter. Det i dagarna nystartade och jönköpingsbaserade företaget Västanhem är bara så rätt i tiden. Som den kommunikations- och inredningsnörd jag är så imponeras jag av helhetskonceptet de skapat där allt från bildspråk, copy och styling till budskap i sociala medier hänger samman och skapar en image som nog inte bara kommer nå bostadskunder, utan även många inredningsbloggare med mig.
 
Ett extra plus i kanten för Västanhems val av fotograf, Sara Landstedt. En helt fantastisk fotograf som jag följer via hennes blogg och via Instagram (dayfotografi), (jag är inte förvånad att den här tjejen valde henne till bröllopsfotograf). Här är några godbitar från ett hem som ligger ute på Västanhem och Hemnet just nu. Håll till godo! 
Samtliga bilder hittar ni på Västanhem. Fotograf Sara Landstedt.
 

Bland de vackraste

Kategori: Inredning

Är det något jag är extra svag för då det kommer till inredning så är det gamla, vackra kök. Jag samlar på dem.  Ett sådant fantastiskt hantverk ser man inte ofta i hem som är byggda i modern tid. Här är tre godbitar att konsumera. Vilket är din favorit?
 
 
 
En liten pärla byggd 1945 i Lund. Via Bolaget.
 
 
Detta helt ljuvliga teakkök är från 1939, Malmö, via Bolaget.
 
Dessa finingar finns även ute på Hemnet.
 

Jobbade på café en sommar

Kategori: Inredning

En sommar för en massa år sedan jobbade jag på min barndomsväns café. Världens mysigaste lilla Café Olivia i Gerlesborg. Hela cafét var inrett i ljuvlig loppisskrud och vi som jobbade bar små mormorsförkläden. Hittade de här bilderna på datorn och kände att de är för härliga för att ligga där och skräpa i en gammal mapp. Och visst behöver man påminnas lite om hur underbar sommaren är nu när kvällarna blir mörkare och mörkare?
 
Håll till godo! Och missa för allt i världen inte att besöka Gerlesborg när ni är på västkusten nästa gång.
 
 
 
 
 
Copyright Whatdecoratesmyday.