whatdecoratesmyday

How can such beautiful sentencies not be perfect?

Den blomstertid nu kommer

Kategori: Sånt jag älskar

 
 

Det sitter i väggarna

Kategori: Hem att dö lite för

Det är inte den befintliga inredningen som får mig att trilla av stolen, utan karaktären och potentialen i det här gamla skolhuset. Spröjsade fönster. Underbar takhöjd. Spegeldörrar. Rutiga trägolv. Behöver jag säga att jag är lite avundsjuk på de som köper och får renovera det här fantastiska huset?
 
 
 
 
 
 Samtliga bilder via Hemnet.

Rätt plats en sommardag

Kategori: Smultronställen

Igår fick jag och sambon ett litet ryck och gav oss iväg till Ekerö och trädgårdscaféet Rosenhill. Rosenhill är ett riktigt litet smultronställe med servering, loppis (på söndagar), butik, musteri och handelsträdgård. Så har ni inga planer en solig dag i sommar så vet ni var ni ska bege er.
 
Växthus med servering.
 
Allt ekologiskt. 
 
Festlokal i ladan.
 
 
Och en hel massa underbara blommor.
 
 
 
 
Bilder: WhatDecoratesMyDay.
 
 

Drömmen om sommarhus

Kategori: Hem att dö lite för

Spenderar mina sista dagar som blivande mamma med att dammsuga Hemnet. Inte för att vi på något sätt är i sommarstugeletartagen utan bara för att det är så väldans härligt att bara drömma sig bort: hur man skulle inreda det där perfekta huset och hur ens lill* knodd skulle få tillbringa somrarna på ett och samma underbara ställe. Lite så. 
 
I just det här huset skulle man inte behöva göra något alls när det kommer till inredningen. Inrett så perfekt avslappnat och bohemiskt som det bara ska vara i ett sommarhus. Extra plus i kanten för det gröna golvet och de perfekta badrummen.
 
 
 
 
 
 
 Samtliga bilder här.