whatdecoratesmyday

How can such beautiful sentencies not be perfect?

If Stilsäkert- vårt sovrum

Kategori: Inredning

Som jag skrev i förra veckan så var Amelia och Petra hemma hos mig för några veckor sedan och spelade in Stilsäkert som är en webbtv-serie i 8 delar i samarbete med försäkringsbolaget If. I serien får man följa med inredningsstylisten Amelia och Petra och Kajsa från If hem till folk som går i renoveringstankar, dom delar med sig av massvis med smarta tips och trix för att renovera på ett snyggt och säkert sätt. HÄR hittar ni de andra avsnitten och Amelias toppenfina moodboards. 
 
 
 
 
 

40 älskade kvadratmeter

Kategori: Vår lägenhet

Vi fotade vår lägenhet för några veckor sedan. Vi har inte riktigt planerat när vi ska flytta, kan bli något tillfälligt innan flyttlasset går till vår efterlängtade lägenhet på Kvarnholmen. Sedan lilla hjärtat kom har man börjat längta efter lite mer yta, lite större hiss och lite mer egen tvättmaskin. Men som vi har trivts på dessa 40 kvadratmeter i över två år nu. Den här lägenheten kommer alltid ha ett särskilt litet hörn i hjärtat eftersom det var här vi bodde när Carl-Philip föddes.
 

 
 p.s. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: har saknat att blogga och hoppas hinna göra det lite mer nu när man börjar få lite mer rutin på dagarna. 
 

If Stilsäkert- tips till alla inredningsnördar

Kategori: Stilsäkert

Tänkte passa på att tipsa alla inredningsnördar där ute om If:s webb-serie Stilsäkert där min favorit bland inredningsbloggare och stylisten Amelia Widell i ett samarbete med If ger säkerhetstips och inredningsinspiration för en snyggare, säkrare vardag. 
 
Förra veckan släpptes de första avsnitten där de bland annat var hemma hos Anna Kubel (följer ni inte henne redan så kan jag varmt rekommendera hennes blogg och IG-konto- hon tar fantastiskt fina bilder). Ni hittar hennes avsnitt här:
 
 
Och som några av er säkert såg på Instagram förra veckan så spelade de in ett avsnitt hemma hos oss.  Det släpps den 15 oktober, så håll utkik på If Stilsäkert. Där finns fler avsnitt att inspireras av. Ha en fin torsdag!